Palvelumme

Renevo korjaa kaiken, mikä korjausta vaatii. Ammattitaidolla ja aikataulussa pysyen päivitämme vanhat kiinteistöt uutta vastaaviksi, muutamme toimistot uuden näköisiksi ja korjaamme kosteusvahingot. Olemme kumppanisi niin suurissa, kuin pienissäkin korjauksissa.

Toteutamme toimi-, liike- ja julkistilojen muutos- ja saneeraustyöt, peruskorjaamme yksittäiset huoneistot tai koko kiinteistön. Olemme apunasi myös vahingon sattuessa.

Lähes poikkeuksetta olemme tehneet työmme kiinteistöissä, jotka ovat osittain tai kokonaan käytössä. Osaamme huomioida tilojen muut käyttäjät sekä suunnitella ja tehdä työt siten, ettei oma toimintamme aiheuta häiriöitä tilan muille käyttäjille.

Palvelumme

  • Peruskorjaukset
  • Linjasaneeraukset
  • Toimi- ja liiketilojen muutos ja saneeraustyöt
  • Kosteus- ja vahinkokorjaukset
  • LVI-laitteiden mittaus, säätö ja tasapainotustyöt

Korjaamme

  • Taloyhtiöt
  • Toimistot, liiketilat, kauppakeskukset, kaupat
  • Hotellit, ravintolat, kahvilat

Laadun takaa

Laadusta emme tingi – emme tuumaakaan!

Ihmiset

Laadun takaa löytyvät ihmiset, jotka meillä työskentelevät. Henkilöstömme taito yhdistettynä oikeanlaiseen johtamiseen, takaa sen, että oikea ihminen on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Näin aikataulut eivät pääse venymään ja tuloksena on onnistunut remontti.

Tahto

Taito yhdistettynä tahtoon muodostaa rautaisen liiton, joka erottaa erinomaisen hyvästä. Me Renevolla tahdomme asiakkaillemme parasta. Tämä tahto ohjaa toimintaamme ja lopputuloksena on tyytyväinen asiakas.

Tiedottaminen

kun kaikilla projektin osapuolilla on käytössään ajantasainen tieto siitä, mitä työmaalla tapahtuu, eivät aikataulut pääse venymään ja väärinymmärryksiltä vältytään. Panostamme ennakoivaan ja ajantasaiseen tiedottamiseen hankkeen erivaiheissa. Jokaiselle työmaalle nimetään kohdekohtainen työnjohtaja, joka valvoo ja toimii tilaajan yhteyshenkilönä läpi projektin.

Toimintavarmuus

Se mitä lupaamme, sen pidämme! Meille toimintavarmuus tarkoittaa sitä, että asiat tehdään sovitusti, sovitussa aikataulussa. Asiakkaillemme lupauksemme toimintavarmuudesta tarkoittaa sitä, että he saavat, sen mitä heille on luvattu.