Palvelumme

Renevo korjaa kaiken, mikä korjausta vaatii. Ammattitaidolla ja aikataulussa pysyen päivitämme vanhat kiinteistöt uutta vastaaviksi, muutamme toimistot uuden näköisiksi ja korjaamme kosteusvahingot. Olemme kumppanisi niin suurissa, kuin pienissäkin korjauksissa.

Toteutamme toimi-, liike- ja julkistilojen muutos- ja saneeraustyöt, peruskorjaamme yksittäiset huoneistot tai koko kiinteistön. Olemme apunasi myös vahingon sattuessa.

Lähes poikkeuksetta olemme tehneet työmme kiinteistöissä, jotka ovat osittain tai kokonaan käytössä. Osaamme huomioida tilojen muut käyttäjät sekä suunnitella ja tehdä työt siten, ettei oma toimintamme aiheuta häiriöitä tilan muille käyttäjille.

Korjaamme

  • Taloyhtiöt
  • Toimistot, liiketilat, kauppakeskukset, kaupat
  • Hotellit, ravintolat, kahvilat

Peruskorjaukset

Vanhaa täytyy korjata, jotta asuinmukavuus ja kiinteistön arvo saadaan säilymään. Peruskorjauksessa vanha kiinteistö saneerataan vastaamaan tämän päivän asumisen vaatimuksia.

Renevo toteuttaa vuosittain noin 15 kiinteistön peruskorjauksen. Peruskorjauksissa huoneisto, julkiset tilat sekä piha-alueet saavat uuden ilmeen.

Luotettavuus ja ajantasainen tiedottaminen ovat avainasemassa projektien toteutuksessa. Kun kaikilla osapuolilla on käytössään ajantasainen tieto siitä, mitä työmaalla tapahtuu ja milloin, vältytään väärinymmärryksiltä ja aikataulujen venymiseltä.

Käytössämme on asukastiedottamiseen suunnatut ohjelmistot, jotka mahdollistavat ajantasaisen tiedonkulun asukkaille sekä projektin muille osapuolille.

Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus, tai tutummin putkiremontti, on taloyhtiöiden yksi merkittävimmistä perusparannushankkeista. Hankesuunnitteluvaiheessa tulee selvittää tarkoituksenmukainen korjausmenetelmä ja toimintamalli hankkeen läpiviemisessä. Hyvällä suunnittelulla ja kustannustehokkaalla menetelmällä asuntojen ikää ja energiatehokkuutta voidaan parantaa ja lisäksi asunnon arvo nousee.

Renevo toteuttaa linjasaneerauksen kokonaisvaltaisesti. Panostamme erityisen paljon ennakoivaan tiedottamiseen. Renevolla on käytössä Taloinfo -ohjelma, jolla voidaan hoitaa korjaushankkeeseen liittyvää viestintää niin taloyhtiön kuin myös yksittäisen asukkaan välillä.

Meillä Renevolla tärkeintä ovat asiakaslähtöinen ajattelutapa ja toimintamalli. Asiakkaan toiveiden ja kiinteistön tarpeiden kartoituksen pohjalta tehdään kustannustehokas toimintasuunnitelma. Linjasaneerauksen yhteydessä pystymme myös tarjoamaan asukkaiden huoneistossa olevia muita muutostäitä, kuten keittiöt, saunat ja pintaremontit.

Vahinkokorjaukset

Vahingon sattuessa on tärkeää, että korjaustyöt pystytään aloittamaan mahdollisimman nopeasti. Näin lisävahingoilta vältytään ja tilat saadaan nopeasti takaisin käyttöön.

Renevo korjaa vuosittain kymmeniä kosteusvahinkoja. Valttinamme vahinkokorjauksissa on korjausprosessimme nopeus. Vaurioituneiden tilojen purkaminen aloitetaan 24h kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Meiltä saat vahinkokorjauksen avaimet käteen periaatteella yhdellä soitolla. Kohteelle nimetty työnjohtajamme tiedottaa asiakasta viikoittain projektin etenemisestä ja aikataulusta.

Liiketilamuutokset

Työympäristöllä on merkittävä rooli henkilöstön hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Hyvin suunnitellut ja toteutetut tilat tukevat eri työvaiheita ja lisäävät työn tehokkuutta. Lisäksi fyysiset tilat viestivät yhtiön identiteetistä ja brändistä omalle henkilöstölle sekä asiakkaille.

Toteutamme kymmeniä toimisto- ja liiketilojen muutos ja saneerauskorjauksia vuosittain. Olemme tottuneita työskentelemään tiukoissa aikatauluissa ja käytössä olevissa tiloissa. Osaamme huomioida tilojen muut käyttäjät sekä suunnitella ja tehdä työt siten, ettei oma toimintamme aiheuta häiriöitä tilan muille käyttäjille.

Laadun takaa…

Laadusta emme tingi – emme tuumaakaan!

Ihmiset

Laadun takaa löytyvät ihmiset, jotka meillä työskentelevät. Henkilöstömme taito yhdistettynä oikeanlaiseen johtamiseen, takaa sen, että oikea ihminen on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Näin aikataulut eivät pääse venymään ja tuloksena on onnistunut remontti.

Tahto

Taito yhdistettynä tahtoon muodostaa rautaisen liiton, joka erottaa erinomaisen hyvästä. Me Renevolla tahdomme asiakkaillemme parasta. Tämä tahto ohjaa toimintaamme ja lopputuloksena on tyytyväinen asiakas.

Tiedottaminen

kun kaikilla projektin osapuolilla on käytössään ajantasainen tieto siitä, mitä työmaalla tapahtuu, eivät aikataulut pääse venymään ja väärinymmärryksiltä vältytään. Panostamme ennakoivaan ja ajantasaiseen tiedottamiseen hankkeen erivaiheissa. Jokaiselle työmaalle nimetään kohdekohtainen työnjohtaja, joka valvoo ja toimii tilaajan yhteyshenkilönä läpi projektin.

Toimintavarmuus

Se mitä lupaamme, sen pidämme! Meille toimintavarmuus tarkoittaa sitä, että asiat tehdään sovitusti, sovitussa aikataulussa. Asiakkaillemme lupauksemme toimintavarmuudesta tarkoittaa sitä, että he saavat, sen mitä heille on luvattu.

Katso myös kohdereferenssimme ja ota yhteyttä niin kerromme lisää!