Linjasaneeraukset

Linjasaneeraus, tai tutummin putkiremontti, on taloyhtiöiden yksi merkittävimmistä perusparannushankkeista. Hankesuunnitteluvaiheessa tulee selvittää tarkoituksenmukainen korjausmenetelmä ja toimintamalli hankkeen läpiviemisessä. Hyvällä suunnittelulla ja kustannustehokkaalla menetelmällä asuntojen ikää ja energiatehokkuutta voidaan parantaa ja lisäksi asunnon arvo nousee.

Renevo toteuttaa linjasaneerauksen kokonaisvaltaisesti. Panostamme erityisen paljon ennakoivaan tiedottamiseen. Renevolla on käytössä Taloinfo -ohjelma, jolla voidaan hoitaa korjaushankkeeseen liittyvää viestintää niin taloyhtiön kuin myös yksittäisen asukkaan välillä.

Meillä Renevolla tärkeintä ovat asiakaslähtöinen ajattelutapa ja toimintamalli. Asiakkaan toiveiden ja kiinteistön tarpeiden kartoituksen pohjalta tehdään kustannustehokas toimintasuunnitelma. Linjasaneerauksen yhteydessä pystymme myös tarjoamaan asukkaiden huoneistossa olevia muita muutostäitä, kuten keittiöt, saunat ja pintaremontit.

Renevo aloittaa kesällä linjasaneerauksen Lauttasaaressa, osoitteessa Itälahdenkatu 1. Tämän vuonna 1973 rakennetun 6-kerroksisen talon putkiremontti toteutetaan hybridi-menetelmällä. Hybridi-menetelmässä yhdistetään putkisaneerauksen erilaisia menetelmiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. LVIS- remontin lisäksi urakkaan kuuluvat kellareiden ja rappukäytävien pintaremontit. Remontti valmistuu helmikuussa 2019.

Lue lisää referenssikohteistamme.

Olemme helposti lähestyttävä yritys oikealla asenteella, joka toimii asiakkaan etua ajatellen.