Ihmiset

Videolla haastatellut Tero Leinonen, Tuomas Kosonen ja Sami Vaso työskentelevät kaikki Renevolla erilaisissa tehtävissä. Vaikka tehtävät ovat erilaiset, viihtyvät he kaikki Renevolla kuitenkin samasta syystä: hyvien työkavereiden kanssa on helppo tehdä töitä.

ARTTU

Huipputiimi ympärillä

Aloitin Renevolla 2012, samaisena vuonna, kun yritys perustettiin. 2013, kun varsinainen toiminta alkoi, meitä oli kahdeksan, nyt rivissä on 80 henkilöä. Matkan varrelle mahtuu paljon hienoja kokemuksia ja onnistumisia. Tosin monta asiaa olemme opetelleet myös kantapään kautta. Voin ylpeänä sanoa, että meillä on Renevolla huikea tiimi, jota ilman homma ei toimisi näin hienosti. Asiantunteva, monipuolisesti osaava, innostunut ja dynaaminen työporukka takaavat sen, että asioita uskalletaan miettiä useasta eri näkökulmasta. Olen iloinen saadessani luotsata tätä upeaa joukkoa kohti uusia onnistumisia.

 

JARI

Nuorekas ja kasvuhakuinen yritys

Meillä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Lähes koko ikäni joukkuelajeja harrastaneena, ymmärrän tiimityöskentelyn merkityksen kasvun taustalla. Renevo on nuorekas ja kehittyvä yritys. Vahvuutemme on yrityksen ketterä koko, asiansaosaava henkilöstö sekä aito halu kasvaa ja menestyä.

ROBERT

Vastuuta ja vapautta

On ollut hienoa olla mukana Renevon kasvussa. Olen työskennellyt Renevolla koko yrityksen olemassa olon ajan. Aloitellessamme toimintaa toimin lähiesimiehenä 5:lle hengelle, nyt tiimiini kuulu triplamäärä työntekijöitä ja Kollegoiden määrä on kuusinkertaistunut. Renevo on työpaikka, jossa töitä riittää. On mukavaa tehdä töitä yrityksessä, jossa joustetaan myös työntekijän suuntaan. Oman panoksensa antaa mielellään, kun tietää että tilanteen vaatiessa myös yritys joustaa.

HENRY

Harjoittelijasta vakituiseksi työnjohtajaksi

Tulin Renevolle työnjohtoharjoittelijaksi kesällä 2015, opintojeni päätyttyä minut vakinaistettiin. Pidän Renevosta yrityksenä, koska täällä on hyvä työilmapiiri. Asioita uskalletaan ajatella monesta eri näkökulmasta, eikä toiminta ole vanhoihin kaavoihin kangistunutta. Omia ideoita ja näkemyksiä saa esittää ja osaamistaan pääsee kehittämään monipuolisesti.

JOONAS

Ammattilainenkin treenaa

Omassa työssäni tärkeimmäksi koen kommunikaation tilaajan kanssa sekä työntekijöiden yhteishengen ylläpidon. Työnjohtajan tehtävänä on löytää jokaisen työntekijän vahvuudet sekä pystyä hyödyntämään niitä. Parhaan lopputuloksen saavuttaminen vaatii myös jatkuvaa treenaamista. Vahvuutenamme näen laadun ja yhteishengen lisäksi, ajantasaisen tiedottamisen.

TERHI

Hyvällä fiiliksellä työmaalle

Työssäni vastaan Renevon varaston toiminnasta sekä remonttisiivouksista. Työni on monipuolista ja itsenäistä. On mukavaa, kun omalla toiminnallaan pystyy tekemään muiden työstä vähän helpompaa. Hyvin organisoidusta varastosta, josta tarvittavat työkalut ja materiaalit löytyvät helposti on mukava aloittaa päivän työt.

Kuva: Tommy Etokari

TOMMY

Työpaikassa tärkeimpiä asioita ovat mielestäni hyvä ilmapiiri, ammattitaitoinen porukka ja se, että yritys on innokas jatkuvasti kehittämään liiketoimintaansa. Renevolla yhteisiä tapahtumia ja
aktiviteettejä pyritään järjestämään usein, mikä luo erinomaista tiimihenkeä.

Kehitysideoita kuunnellaan ja päätöksenteko on nopeaa. Työmaainsinöörinä pyrin jatkuvasti ajattelemaan miten eri työtehtävät voisi hoitaa paremmin ja tehokkaammin.

 

Hyville tyypeille on aina tilaa

Hae meille täyttämällä avoin työhakemus. Tarkista myös ajankohtaista-sivu, jonne julkaisemme uusimmat työpaikkailmoituksemme.