Ajankohtaista

Yksikön vetäjä / Vastaava työnjohtaja Lahteen

Haemme kasvavaan joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa/yksikön vetäjää Lahden toimipisteeseen. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtävä korjausrakentamisen parissa. Toimessasi vastaat Lahden alueella sijaitsevien peruskorjaus ja saneerauskohteidemme työnjohdosta, raportoinnista ja asiakastiedottamisesta. OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen henkilö sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet tavoitteellisesti ja sinulla on halua kehittää Lahden toimipisteen toimintaa. TARJOAMME SINULLE vastuullisen ja itsenäisen työn, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä alan ammattilaisista koostuvan mukavan työyhteisön tuen. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.12.2018 mennessä…

Muottikujan remontti etenee aikataulussa

Pitäjänmäen Muottikujalla, 48 asunnon kohteessa perusparannusremontille tulee pian vuosi täyteen. Vuoden alussa aloitettu työ saadaan päätökseen kesäkuussa 2019. Kohteessa remontoidaan asuntojen kaikki sisäpinnat, maalataan huoneiston seinät/katot, asennetaan laminaatit, uudet keittiöt/kiintokalusteet, kylpyhuoneet laatoitetaan ja uusitaan saunat. Huoneistoala on 3051 m2.

269 asunnon perusparannus Akanapolulla

Renevo aloitti marraskuun alussa mittavan, reilut kaksi vuotta kestävän remontin HOASin kohteessa Vantaan Akanapolulla. Kiinteistössä tehdään täysi LVIA-järjestelmän saneeraus, keittiöt ja märkätilat uusitaan kokonaan, samoin asuntojen pinnat. Talot saavat lisäksi uudet vesikatot ja porraskäytävät uuden maalin. Kiinteistön viihtyvyys ja laatutaso nousevat huomattavasti remontin myötä. Myös asuntojen määrä kasvaa nykyisestä 169  kpl sadalla kun entisistä soluasunnoista tehdään yksittäisiä asuntoja.

RENEVO PALKKAA PARHAAT! Haemme työnjohtoharjoittelijoita kesäksi 2019.

työnjohtoharjoittelija opissa

Etsimme rakennusalan työnjohtoharjoittelijoita (4) kesälle 2019 pääkaupunkiseudulle ja Jyväskylään. Tehtävä tarjoaa hyvää käytännön kokemusta sekä mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen valmistumisen jälkeen. Työtehtävät - Työnjohtoharjoittelijana tulet työskentelemään työnjohdon monipuolisissa tehtävissä, kokeneemman työnjohtajan tukena työmailla sekä toimistolla. Työtehtävien yksityiskohdat määräytyvät tarkemmin projektikohteiden tilanteen mukaan sekä valittavan henkilön osaamisen mukaan. Etsimämme henkilö - Ideaalihakijamme on rakennusalan mestari- tai insinööriopiskelija (AMK). Arvostamme aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, koska työ vaatii itsenäistä työotetta. Alan kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. Etsimällämme henkilöllä on: - Rakennusalan mestari- tai insinööriopinnot (AMK) loppusuoralla - Aktiivinen ja asioihin tarttuva työote sekä hyvät asiakaspalvelutaidot - Kyky…

Renevo Oy HOASin allianssiin

Hoasin noin 9800 asunnosta noin viidesosa peruskorjataan seuraavan viiden vuoden aikana. Helsingin opiskelija-asuntosäätiö Hoas toteuttaa tulevat putkiremontit allianssimallilla. Allianssissa on mukana Renevon ja Hoasin lisäksi United Founders ja rahoittajana Ara. Ensimmäisen peruskorjattavan kohteen suunnittelu aloitetaan vuoden 2019 alkupuolella ja tarkoituksena on toteuttaa viiden kohteen, eli noin 310 asunnon perusparannukset vuoteen 2021 mennessä. Kuvassa HOAS Pohjoinen Rautatiekatu 29, Kampissa, jossa tehdään parhaillaan viihtyvyyskorjauksia kevääseen 2019 saakka. Katso myös Kauppalehden artikkeli Hoasin allianssista.

Nimityksiä

Jyväskylän aluepäälliköksi on 6.11. lähtien nimitetty Pasi Pitkänen. Helsinkiin nimitettiin syyskuussa - Jukka Ylipahkala, vastaava työnjohtaja - Marko Heiskanen, työnjohtaja - Tero Leinonen, projekti-insinööri Onnea valituille ja menestystä uusissa tehtävissä!

Y-säätiön omistaman kiinteistön remontti valmistuu elokuussa

Hyvinkäällä Tienhaarankujalla sijaitsevan Y-säätiön omistaman kerrostalon täydellinen sisäremontti valmistuu loppukesällä. Remonttiin sisältyy mm. keittiökalusteiden uusiminen, kylpyhuone- ja wc-tilojen rakenteiden uusiminen, ilmanvaihdon, viemäröintien sekä vesijohtojen muutostyöt, komerokalusteiden ja väliovien uusiminen, lattioiden uusiminen, seinä- ja kattopintojen maalaaminen. Rakenteiden liittymät tiivistetään ja ilmanvaihto muutetaan nykyisestä keskusilmanvaihdosta huoneistokohtaiseksi lämmöntalteenottoilmanvaihdoksi.

Bulevardin arvokiinteistössä mittava sisätilaremontti

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa arvokiinteistössä Bulevardilla on käynnissä perusparannusremontti Psykologiliiton tiloissa. Remontissa uusitaan kaikki sisätilat kunnioittaen vanhan, vuonna 1898 valmistuneen talon hienoja ominaisuuksia. Täydellisen sisäremontin ja toimitilamuutosten yhteydessä kattoihin laitetaan akustiikkamassat ja tiloihin asennetaan koneellinen ilmanvaihto. Upea kohde valmistuu tämän kesän elokuussa.