Ajankohtaista

Haemme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudun työmaillemme

Haemme Vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville korjausrakennustyömaillemme. Toimintamme kattaa kaiken korjausrakentamisen, niin kiinteistöjen peruskorjaukset, liiketilojen muutostyöt, putkiremontit kuin vahinkokorjauksetkin. Tarjoamme sinulle osaavan ja mukavan henkilöstön tuen ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja kilpailukykyisen palkan. Odotamme sinulta vastuullista ja ahkeraa työotetta ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin paineensietokykyä työmaiden valvontaa ja aikataulutusta työntekijöiden johtamista ja perehdyttämistä projektien aikatauluista huolehtiminen työkokemusta työmaaprojektien hoidosta hakijalla tulee olla työhön soveltuva koulutus Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku p. 040 483 9669 Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Etsimme työnjohtajaa pääkaupunkiseuden korjausrakennuskohteisiin

Tarjoamme haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, saat vastuuta sitä mukaa, kun olet sitä valmis ottamaan, kilpailukykyiset edut sekä mahtavan työilmapiirin, jossa viihdytään. Vaikka työnjohtajan työ onkin itsenäistä, saat runsaasti tukea työssä onnistumisessa. Odotamme sinun olevan innokas oppimaan uutta, olet valmis haasteisiin ja sinulla on halua kehittää yrityksen toimintaa. Haluat oppia kustannus-, laatu- ja aikataulutietoisuutta. Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn ja osaat toimia ryhmässä. Voit olla kokenut tai vastavalmistunut, pääasia on oikea asenne. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku p.…

Haapalahdenkatu 13 kodit kuntoon

Pikku Huopalahdessa sijaitsevassa M2 Kodit kiinteistössä on alkanut Koti kuntoon - perusparannusremontti. Kaikki pinnat, keittiön kaapit ja kodinkoneet uusitaan. Remontin aikana osa asukkaista asuu kodeissaan, osa muuttaa sijaisasuntoihin. Remontti kestää noin kuukauden per asunto ja 36 asunnon kokonaisuus valmistuu syksyllä.

Nimityksiä Lahden ja Helsingin toimipisteisiin

Renevo on keväällä saanut taloon uusia toimihenkilöitä. Kim Kukkeenmäki on nimitetty Lahteen aluepäälliköksi. Helsingissä Sami Vaso aloitti työnjohtajana ja Julius Hemmilä aloitti työt vastaavana työnjohtajana. Renevo toivottaa uudet toimihenkilöt taloon tervetulleiksi.

Y-säätiön kohteissa peruskorjauksia

Kevään 2019 aikana aloitamme perusparannusremontit useassa Y-säätiön kohteessa. Remontit kestävät noin puoli vuotta, jonka jälkeen asunnot saavat täysin uuden ilmeen kun mm. lattioiden pinnat, väliovet ja keittiökalusteet uusitaan, seinät ja katot maalataan, komerokalusteet kunnostetaan sekä uusitaan kylpyhuoneet ja wc:t. Ensimmäinen remontti on alkanut Peltolantiellä Järvenpäässä. Kohteessa on 38 asuntoa, kerrosala on 3442 neliötä ja valmistuminen syys-lokakuun vaihteessa.  

Sireenikatu 6, Helsinki

Sireenikadun 42 asunnossa uusitaan kaikki pinnat ja kalusteet. Kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin lisätään mukavuuslämmitys. Ulkopuolella tehtäviä töitä ovat keinun uusinta turvahiekalla, julksivuelementtisaumat, räystäskourut, parvekkeiden kaidepuut ja rivitalojen osalta valokatteet. Huoneistoneliöitä on 3108 m2. Loppusyksyllä aloitettu remontti valmistuu elokuussa 2019.

Muottikujan remontti

Pitäjänmäen Muottikujalla, 48 asunnon kohteessa perusparannusremontille tulee pian vuosi täyteen. Vuoden alussa aloitettu työ saadaan päätökseen kesäkuussa 2019. Kohteessa remontoidaan asuntojen kaikki sisäpinnat, maalataan huoneiston seinät/katot, asennetaan laminaatit, uudet keittiöt/kiintokalusteet, kylpyhuoneet laatoitetaan ja uusitaan saunat. Huoneistoala on 3051 m2.

269 asunnon perusparannus Akanapolulla

Renevo aloitti marraskuun alussa mittavan, reilut kaksi vuotta kestävän remontin HOASin kohteessa Vantaan Akanapolulla. Kiinteistössä tehdään täysi LVIA-järjestelmän saneeraus, keittiöt ja märkätilat uusitaan kokonaan, samoin asuntojen pinnat. Talot saavat lisäksi uudet vesikatot ja porraskäytävät uuden maalin. Kiinteistön viihtyvyys ja laatutaso nousevat huomattavasti remontin myötä. Myös asuntojen määrä kasvaa nykyisestä 169  kpl sadalla kun entisistä soluasunnoista tehdään yksittäisiä asuntoja.