Renevo Oy on vaihtanut omistajaa

Avain Yhtiöt Oy ja Adelis Equity Partners allekirjoittivat 30.11.2021 sopimuksen, jonka myötä Avain Yhtiöihin kuuluvan Renevo Oy:n omistajuus vaihtuu. Uusi omistaja, pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners, on erikoistunut sijoittamaan Renevon kaltaisiin keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia. Yhteistyö pohjoismaalaisen omistajan kanssa avaa Renevolle mahdollisuuksia nopeampaan kasvuun ja mahdollistaa kehittymiseen vakavaraisen sijoittajan omistuksessa.

”On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö uuden omistajan kanssa. Uskon, että tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia ja toiminta kasvaa sekä kehittyy entisestään. Haluan myös kiittää Avain Yhtiötä menneistä vuosista – jatketaan hyvän yhteistyön merkeissä!”, toteaa Renevo Oy:n toimitusjohtaja Arttu Liukku.

”Renevon kehitys on ollut vahvaa ja nopeaa. Vahvaan ammattitaitoon pohjautuva korkea asiakastyytyväisyys luo erinomaisen pohjan tulevaisuuden kehittämiselle. On hienoa päästä mukaan tälle matkalle”, sanoo Renevo Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Virta.

Lisätietoja antavat:
Renevo Oy, toimitusjohtaja, Arttu Liukku, 020 7349 911, arttu.liukku@renevo.fi
Adelis Equity Partners, John-Matias Uuttana, +46 70 811 4410, john-matias.uuttana@adelisequity.com