Työn­johto­harjoit­teli­jat saapuivat taloon

Yhtenä kesän merkkinä voitaneen pitää aurinkoisten ja lämpimien säiden lisäksi sitä, että kesätyöntekijät ovat saapuneet taloon. Yksi Renevon kesän 2020 työn­johto­harjoit­teli­joista on Ben Huang, joka aloitti työt toukokuussa. Ben on rakennus­insinööri­opiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

Monen muun opiskelija tavoin, Ben kävi useammassa yrityksessä haastattelussa. Renevossa kiinnosti aktiivinen ja vastuullinen asenne sekä eheä organisaatio. Haastattelun jälkeen Ben jäikin toivomaan tulevansa valituksi Renevolle.

Benin mielestä työt ovat lähteneen oikein mukavasti käyntiin ja tukea on saanut koko Renevon tiimiltä, sopeutuminen työyhteisöön on sujunut vaivattomasti. Töihin on mukava tulla. Työtehtäviltä hän odottaa haasteellisuutta ja uuden oppimista. Benin mielessä siintää jo ensi kesän harjoittelujakso ja ajatus siitä, että myös sen saisi suorittaa Renevolla.

Lahdessa aloitti toukokuussa työnjohtoharjoittelija Joonas Pekala. Toivotamme Benin ja Joonaksen oikein lämpimästi tervetulleiksi taloon.