Haemme vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudun työmaillemme

Haemme Vastaavaa työnjohtajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville korjausrakennustyömaillemme. Toimintamme kattaa kaiken korjausrakentamisen, niin kiinteistöjen peruskorjaukset, liiketilojen muutostyöt, putkiremontit kuin vahinkokorjauksetkin. Tarjoamme sinulle osaavan ja mukavan henkilöstön tuen ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja kilpailukykyisen palkan.

Odotamme sinulta

  • vastuullista ja ahkeraa työotetta ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
  • paineensietokykyä
  • työmaiden valvontaa ja aikataulutusta
  • työntekijöiden johtamista ja perehdyttämistä
  • projektien aikatauluista huolehtiminen
  • työkokemusta työmaaprojektien hoidosta
  • hakijalla tulee olla työhön soveltuva koulutus

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 15.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku p. 040 483 9669

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.