Yksikön vetäjä Lahden toimipisteeseen

Haemme kasvavaan joukkoomme YKSIKÖN VETÄJÄÄ Lahden toimipisteeseen. Sinua odottaa mielenkiintoinen ja haasteellinen tehtävä korjausrakentamisen parissa. Toimessasi vastaat Lahden alueella sijaitsevien peruskorjaus- ja saneerauskohteidemme työnjohdosta ja raportoinnista sekä yksikön toiminnan kehittämisestä.

OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, energiaa ja oma-aloitteisuutta, hyvä asenne ja vuorovaikutustaidot, tavoitteellinen työskentelytapa ja halua kehittää Lahden toimipisteen toimintaa.

TARJOAMME SINULLE vastuullisen ja itsenäisen työn, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä alan ammattilaisista koostuvan mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 1.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku 0404839669.