RENEVO PALKKAA PARHAAT! Haemme työnjohtoharjoittelijoita kesäksi 2019.

työnjohtoharjoittelija opissa

Etsimme rakennusalan työnjohtoharjoittelijoita (4) kesälle 2019 pääkaupunkiseudulle ja Jyväskylään. Tehtävä tarjoaa hyvää käytännön kokemusta sekä mahdollisuuden kokoaikaiseen työsuhteeseen valmistumisen jälkeen.

Työtehtävät – Työnjohtoharjoittelijana tulet työskentelemään työnjohdon monipuolisissa tehtävissä, kokeneemman työnjohtajan tukena työmailla sekä toimistolla. Työtehtävien yksityiskohdat määräytyvät tarkemmin projektikohteiden tilanteen mukaan sekä valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Etsimämme henkilö – Ideaalihakijamme on rakennusalan mestari- tai insinööriopiskelija (AMK). Arvostamme aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta, koska työ vaatii itsenäistä työotetta. Alan kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön.

Etsimällämme henkilöllä on:
– Rakennusalan mestari- tai insinööriopinnot (AMK) loppusuoralla
– Aktiivinen ja asioihin tarttuva työote sekä hyvät asiakaspalvelutaidot
– Kyky omaksua tehtävät nopealla aikataululla

Oletko oppimishaluinen, et pelkää rutiinitehtäviä ja omaat hyvät ihmissuhdetaidot? Olet etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen rekry@renevo.fi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Lisätietoja arttu.liukku@renevo.fi, 040 483 9669. Hakuaika päättyy 31.1.2019.

Tulosta työpaikkailmoitus (PDF)