Rakennustyöntekijä Lohjalle

Renevo on kasvava korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja pidämme kiinni lupauksista. Työn laatu ja osaamisen kehittäminen ovat meille kunnia-asioita. Arvostamme omaamme ja yhteistyökumppanien työtä. Uskomme jatkuvaan kehitykseen, innostuneisuuteen sekä eteenpäin menemiseen. Haluamme kyseenalaistaa vanhoja tapoja ja luoda uusia ratkaisuja.

Renevo on osa Avain Yhtiöt – konsernia. Vuonna 2018 Renevon tavoitteena on tehdä yli 25 m€ liikevaihto ja työllistää yli sata rakentamisen ammattilaista. Renevon asiakkaina on sekä yksityisiä että julkisen alan yrityksiä. Renevo toimii pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Suur-Jyväskylän alueella ja Joensuussa.

Etsimme kokenutta ja ammattitaitoista rakennusmiestä/naista Lohjalle korjausrakentamiseen.

Työkokemuksesi on monipuolinen rakentamisen eri osa-alueilta. Olet ahkera, luotettava ja hyvän työnjäljen tekijä. Sinulla on B- ajokortti ja puhut sujuvasti suomea.

Tarjoamme sinulle vakituista työpaikkaa kasvavassa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan.
Jätä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen rekry@renevo.fi 24.8.2018 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.