kuin uutta, mutta parempaa

Renevo korjaa kaiken asuinkiinteistöissä, mikä korjausta vaatii. Ammattitaidolla ja aikataulussa pysyen päivitämme vanhat kiinteistöt uutta vastaaviksi. Kerran rakennettu pysyy kunnossa vain korjaamalla. Sen uskallamme väittää yli 10 vuoden ja 150 kohteen kokemuksella.

Tutustu Palveluihimme

Toteutamme huoneistojen sekä kokonaisten kiinteistöjen perusparannuksia, peruskorjauksia sekä muuttokorjauksia.

  • Peruskorjauksessa toteutamme asuintalojen perusteelliset korjaustyöt usein tilaajien suunnitelmilla. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat suuret vuokrakiinteistöjen omistajat, sekä kaupunkien vuokrataloyhtiöt.

    Hankkeiden sisällöt vaihtelevat kohteesta riippuen, mutta useimmiten työhön sisältyy talotekniikan uusiminen ja täydellinen sisäpuolinen peruskorjaus. Lisäksi olemme monissa kohteissamme myös uusineet tai korjanneet talojen parvekkeet sekä kunnostaneet julkisivut, vesikatot sekä pihat.

  • Perusparannuksessa muutetaan asuintalojen yleisilmettä. Remontin tuloksena asunnoissa on usein uudet lattiapinnat, uudet pesutilojen pinnat sekä nykyaikainen keittiö. Perusparannus tehdään sellaiseen kiinteistöön, joka on teknisesti kunnossa, mutta on yleisilmeeltään “faceliftin” tarpeessa. Perusparannuksen yhteydessä voimme myös toteuttaa mm. julkisivu- ja pihatyöt.

  • Muuttokorjaus toteutetaan ennen uusien asukkaiden asuntoon muuttoa. Muuttokorjauksen yhteydessä tehdään usein töitä, jotka kohentavat asunnon ilmettä ja parantavat viihtyvyyttä. Työt pitävät usein sisällään seinien maalauksen ja lattioiden asennuksen. Joskus teemme kalusteiden vaihtoa tai hieman laajempaakin korjausta, esimerkiksi kylpyhuoneelle. Joissakin tapauksissa teemme muuttokorjauksen yhteydessä myös väliseinämuutoksia.

käytössä kaiken aikaa

Lähes poikkeuksetta olemme tehneet työmme kiinteistöissä, jotka ovat osittain tai kokonaan käytössä. Osaamme huomioida tilojen muut käyttäjät sekä suunnitella ja tehdä työt siten, ettei oma toimintamme aiheuta häiriöitä tilan muille käyttäjille.

Tyytyväisiä asiakkaitamme